12 Eylül 2019 Perşembe

Idata vize evrakları

Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. Shengen bölgesi dahilinde güne kadar . Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan . Randevu tarihine kadar gerekli. Eksik Evrak Dilekçesi. Gerekli evrak listelerine buradan ulaşabilirsiniz.


Form doldurma hizmeti tamamen isteğe bağlı olup, vize başvurusu hakkında bilgilendirme her zaman ki gibi ücretsizdir. Bu işlem vize evraklarının eksiksiz . Başvunuz için gerekli evraklara buradan ulaşabilirsiniz. DATA ofislerinde VIP başvuru sahiplerine sunulan ek hizmetler;. Fotokopi ve fax işlemleri (Ücretsiz) Not: . Dikkat edilmesi gerekenler;. Ulusal Vize (Gün Üzeri Kalış).


Her halükarda vize başvuru formunu şahsen doldurmak, imzalamak ve başvurunun. Sahte ya da üzerinde düzeltme yapılmış evrak ibraz edilmesi halinde hem . Başvuru formları ve gerekli evrak listeleri ücretsizdir. Başvuran her kişi, başvuru dosyasında mesleki durumuna uygun evrakları , seyahat . Parmak izi, vize evraklarının teslim gününde idata tarafından alınmaktadır. KONSOLOS VİZE DANIŞMANLIK, KONSOLOSLUK VİZE İŞLEMLERİ, KONSOLOS VİZE EVRAKLARI , ALMANYA VİZESİ , iDATA , ALMANYA VİZE İŞLEMLERİ, . Konsolosluk vize bölümünce veya yetkililerimizce yeni evraklar hazırlamanız talep edilebilir.


Talep edilecek her . Bilgilendirme:Kuruluşumuz TRA PASAPORT VİZE DANIŞMANLIK Konsolosluklar, Büyükelçilikler, Başkonsolosluklar, göçmenlik ofisleri ve noterler. Important information icon. Vize işlemlerinizin başlatılabilmesi için pasaportun aslı evraklar ile birlikte. Almanca bilginizin mesleki gelişiminiz için gerekli . Vize Bölümüne ( iDATA ´ya değil ) teslim. Almanya aile ziyaret vizesi için gerekli evraklar.


Schengen Vizesi Nasıl Alınır? Danimarka tarafından temsil ediliyor), Vfsglobal. Vize evrakları için hazırlanan dosyanın içine mutlaka ödeme dekontu konmalıdır.


Gönderilen evrakları randevu . Vize ücreti idata ofislerinde nakit veya kredi kartı ile ödenebiliyor. Tüm dünya ülkelerine vize başvurusu yapmaya yetkili vize hizmeti veren. Konsolosluğun istemiş olduğu tüm evrakları toplayıp gittiğinizde yine de eksik kalır ve.


Firmamız VFS Global, Kosmos, ve İdata tarafından yetkilendirilmiş kurumdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar