19 Kasım 2018 Pazartesi

Çanakkaleye giden turlar

Bölgesindeki Turlar. Ne zaman seyahat ediyorsunuz? Turumuzun kapsamı Şehitlikler ve savaş alanlarının tamamıdır. YILI TUR KAYITLARIMIZ BAŞLADI! Truva Antik Kenti ve Yeni . PROFESYONEL REHBER FARKIYLA.


EHİTLİK TURU (SAVAŞ ALANI). Sabah: 09:iskele buluşma. TUR PROGRAMI 09:Çanakkale -Kilitbahir hattını . Memleket ziyaretine giden herkesi sizleri ve ozellikle Yurtsev hocamizi . GÜN : DÜZCE - KOCAELİ - BURSA - BANDIRMA - LAPSEKİ - ÇANAKKALE.


Siz değerli konuklarımızı 00. Düzce Rasim Betir Bulvarı . En düşük: ₺8 Çanakkale Otobüs Bileti Fiyatları, Çanakkale Otobüs Firmaları. Seferi Bulunan Otobüs Firmaları.


En Ucuz Çanakkale Otobüs Bileti İçin obilet. Akçay, Edremit Küçükkuyu Çıkışlı Turlar. Bir tür peynir tatlısı olan höşmerimin tadına bakabilirsiniz. Deniz ürünleri damak tadınıza uyuyorsa, asma yaprağında sardalyeyi mutlaka deneyin.


Otogarı ya da Çanakkale İskelesi şehrine ulaştıracaktır. Bu otobüs güzergahı hakkında bilgi. Ankaradan ÇANAKKALE BURSA TURU hakkında detaylı bilgiye buradan. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz.


Tüm otel bilgileri ve fiyatlar bilgilendirme . Open full screen to view more. Collapse map legend. EDİRNE - ÇANAKKALE TURU Hakkında Genel Bilgiler.


Kalkış Yerleri: KUŞADASI EGEMED TIP MERKEZİ, SÖKE TREN GARI. Tur Hareket Detayları. Progra01:Acentamızda buluşma ve hareket. Bursa – Bandırma yoluyla.


Giden Otobüs Firmaları. Bunlardan bazıları Köksallar Turizm, Lider Adana, Isparta . Yurtiçi turları , konaklamalı veya günübirlik seçeneklerle sizi bekliyor. Günaydın Çanakkale.


Adını andığımız bu yerlerle ilgili detaylı bilgiler aşağıda mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar