14 Kasım 2018 Çarşamba

Amerikan vizesi belgeler

Başvuru için gerekli evraklar ve belgeler neler? ABD TURİSTİK VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Öğrenciler. Siz sadece sizden istenen belgeleri getirin.


Konsolosluk görevlisi, gerekli görürse sizden ek belge isteyecektir. Mülakata giderken güzel bir .

Ayrıca bu belgeler ile yalnızca şahsi başvuru işlemleri . Bordrolu ÇalışanEv HanımıÖğrenci EmekliKapalı Gruplar. AMERİKA VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER. VİZE GÖRÜŞMESİNE GİDERKEN YANINIZA ALMANIZ GEREKEN BELGELER. Ne kadar çok belge sunarsanız vizde alma şansınız o . Finansal duruma ilişkin belgeler.


ABD VİZESİ almak için gerekli olan belge ve evraklar merkezimiz tarafından eksiksiz ve doğru bir şekilde organize edilerek randevu aşamasına geçilebilmektedir.

Vize çıkış sürenizin uzamaması . NEMLİ: İstenilen belgeler eksiksiz olarak gönderilmediği takdirde size bir. Eğer var ise eski . Varsa eski pasaportlarınız. Nüfus cüzdanınızın fotokopisi.


Sonrasında F-(Öğrenci) vizesine başvurarak . Bölüm 1: Bir I-belgesi almak. I-2 dil okullarının tam zamanlı olarak onlarla birlikte çalışacak öğrencilere verdiği belgedir. Bunlardan biri de tüm süreç için . Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi 3. Pasaportunuzun seyahat sonrasında ay geçerliliği olması gereklidir. USEmbassy Ankara tarafından yüklendi. Belirlenen vizesi.


ABD varışlı ve kalkışlı uçuşlarınızda vize veya ESTA gereklidir. Kişisel bilgilerinizi de toplamamız gerekir. Seyahat belgeleri hakkında bilgi edinin.

ABD vizesi yoksa, başvuru sahibinin ebeveynlerinden biri veya yakın bir akrabası randevu almalı ve doldurulmuş başvuru formu ve gerekli belgelerle. Bu bilgiler ışığında en. Burada sunulması zorunlu ve gerekirse destekleyici olarak sunabileceğiniz belgeler gerekiyor.


Müşterilerin bize en çok arama motorlarında sordukları veya aradıkları sorular! Schengen Vizesi Sponsor Evrakları. SCHENGEN VİZESİ ALMAK KOLAYLAŞIYOR.


Amerika vizesi için gerekli evraklar, Antalya? ABD İLE VİZE SORUNU ORTADAN KALKTI… ABD VİZE BAŞVURULARINI KABUL ETMEYE BAŞLADI! BABD vize başvurusu nasıl yapıılır? DS-1formu nasıl .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar