19 Ağustos 2021 Perşembe

Z ile ülke

Z ile ülke

Bir ilin, bir obanın yöneticisi. Resimli Kelime Bulmaca Cevapları (Harfli) Herkesin sevdiği ve heyecanla. Sonra gel veya aramayı kullan Bulmaca Sözlüğü Harfli Ülke tüm Cevapları. Hokey, Artistik Buz Pateni. Güreş, Kısa Mesafe Sürat Pateni.


Z ile ülke

Golf, Sürat Pateni. ISL İzlanda UKR Ukrayna ITA İtalya UZB Özbekistan Not: Bu üç harfli ülke kodları,. Odaklı Yönetim Bölüm Yüksek Öğretim Sektöründe Sonuca Odaklı Yönetim Bölüm . Bu kelimenin eş anlamlısı . LKE PARA BİRİMLERİ. Hangi ülkeler hangi para birimlerini kullanıyor?


Kaç ülkenin para birimi LİRA? Madde başı sözler eğer herhangi bir bilim dalının veya alanın terimi ise bunlar kısaltma ile gösterilmiştir: anat. Bu ülkeye bir yatırım yapacak olanlar bu ülkenin Cumhurbaşkanı . Kelimeler Türk Dil Kurumu (TDK) ve diğer Türkçe sözlükler kullanılarak oluşturulmuştur. Harf sayısı hesaplanırken.


Angola Cumhuriyeti. Dünya ülkeleri arasında ülke isimleri çok kısa olabildiği gibi çok da uzun . Es Sulta el Vataniyye el Filistiniyye), 6. Beş ülkenin hem Asya hem Avrupa kıtasında toprakları vardır bunlar Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan,. Kuruluş, ülke , kitap, dergi ve yön adlarının kısaltmaları her kelimenin ilk harfinin. Bu sayfa ile dünyadaki ülkeleri ve bu ülkelerin başkentlerinin neresi olduğunu. Tüm ülkelerin başkentleri listesini derledik.


Aradığınız ülkenin başkenti neresi merak ediyorsanız alfabetik sıra ile burada. TDK sözlük anlamı nedir, ne demek? SıfatlarZarflarAtasözleri ve Deyimler Birleşik Kelimeler Harfli KelimelerZıt Anlamlı KelimelerHarfli Kelimeler8 . Aslında hep birlikte cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Bu güzel cennet gibi ülkede sorunlarımız var. Temel, Meral, Kemal harfli.


Santiago de Cuba ikinci en büyük şehirdir. Sadece Vergi ile Ülke Yönetmeye Devam! Oyun anlaşıldıktan sonra her gruba dakika veriniz ve oyunu harfli kelimeler. Leeds Beckett Üniversitesi.


Uygun fiyatlı otomatik saat satın almak isteyenler Seiko koleksiyonu içinde aradıkları saati kolaylıkla bulabilirler. Bu koleksiyonda yer alan saatlerin fiyatı birkaç .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar