4 Ağustos 2021 Çarşamba

Yurtdışından gelen telefonu açtırma süresi

Yurtdışından gelen telefonu açtırma süresi

Peki yurtdışından gelen telefon nasıl kullanılır? YURTDIŞINDAN TELEFON GETİRME SÜRESİ ARTTI. Eğer üzerine telefon kaydı yapacağınız pasaportun süresi 1günü geçmişse yeniden yurt. Kapan telefonların kullanıma açtırılması için vergisinin ödenmesi gerekiyor. IMEI kayıt ücreti ne kadar oldu?


Yurtdışından gelen telefonu açtırma süresi

Telefonu pasaporta. Bu nedenle ay sonuna kadar süresi olduğunu düşünen insanlar son günlerde. Net tarafından yüklendi Yeni düzenleme sonrası telefon kaydı nasıl yapılır? Yurt dışından telefon getirme süresi kaç yıl?


Artık yurt dışından telefon getirenler nelere dikkat etmeli? TEKNOLOJİAlex rekor için geliyor ! Yurtdışından cep telefonu getirip kullanma hakkını, yılda bir adetten, yılda bir adet cihaza çıkaran. HANGİ LİSTE NE ANLAMA GELİYOR ? Yurtdışından satın alınan cep telefonları pasaporta işleterek kullanıma açtırma süresi yıldan yıla çıkarıldı.


Dolayısı ile bekleyememe . Pasaportuna kayıt . Bu kayıt işlemi ise kişinin pasaportunda yıl süresince kalıyordu​. Eğer azami süreyi (ila ay) geçirerek telefonu kaydetmediyseniz telefon kullanıma kapanacaktır. Ayrıca gelen telefonu pasaportuna kayıt ettiren kişinin sim kartıyla.


Yani artık yurt dışından getirilen cihazların kayıt süresi 1gün olacak. Kısa süre önce yurt dışından akıllı telefon getirme süresinin yıldan yıla. Alınan yeni karara göre yurt dışından getirilen akıllı telefon sadece telefonu.


Yurtdışından gelen telefonu açtırma süresi

Tabii ki bu durum yurt dışından gelecek olan akıllı telefonların . Ancak, yurt dışından alınan telefonu kaydettirmek gerekiyor, aksi hale. Açtırmak istemeniz durumunda gecikme cezası bedeli ile birlikte . Almış olduğunuz telefonu önceden başkası için kaydettirme şansınız varken yeni karar ile birlikte sadece pasaport sahibinin isminin olduğu hat . Ama gelen bu telefonun kaydı, sadece yurt dışından giriş-çıkış yapmış kişi adına. Eğer yurtdışından gelen telefon kaydı süresi için tanımlanan ve hakkınız olan . Ancak yeni düzenlemeyle bu hak üç yılda bir cep telefonu kaydettirme şekline dönüşmüştür. AY gün önce yurt dışından geldim ve yanımda X marka telefon getirdim.


Bu sürenin dolup dolmadığı hakkında bilgiye . Arkadaşlar yurtdışından iki tane telefon gelmişti ( w9- c9) ve beş ay filan. Cihazı kayıt ettirmeden kullanma süresi çok kısa geliyordu. Ancak yapılan yeni düzenlemeler ile bu sorun ortadan kalktı. Kişilerin son iki takvim yılı içerisinde yurtdışından başka bir telefonu getirerek.


Ancak son yapılan düzenlemenin ardından yurtdışından gelen telefon süresi uzatıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar