17 Mayıs 2021 Pazartesi

Yetkilendirilmiş yükümlü nedir

Belgeli alan adları için iletilmesi gereken resmi belgeler, almak istediğiniz uzantıya göre farklılık göstermektedir. Detaylı bilgi için lütfen aşağıdaki kutucuklara . TPE itirazı kabul veya reddeder. Kurum nezdinde yapılan her başvuru ile sadece bir markanın tescili talep edilebilmektedir. Türkiye`nin taraf olduğu uluslararası anlaşmalar ve yargı kararları, bir markanın tanınmış marka olabilmesi için taşıması gereken kriterleri . Bir ticari unvanı marka olarak tescillemek istiyorsan izlemen gereken bazı . Rüçhan, belli süre içinde kullanılması gereken bir öncelik hakkı olmakla birlikte . Oluşturulan markanın marka tescil işlemlerinin yapılması zorunlu değildir ancak. Tescil Başvurusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler.


Başvuru ile aynı gün, müvekkilimize başvurunun yapıldığını gösterir belgeler . Ticaret odasındaki tescil. Markanızı uluslar arası tescil. Yukarıda belirtilen zararlara maruz kalmamak için yapılması gereken markayı yasal olarak koruma altına . Uygun fiyata markanızı tescil ettirebilirsiniz. Gereken ek ücretleri ödendikten sonra marka tescil süresi uzatılabilir.


Yapılacak başvurunun kim ya da hangi kurum için olduğunu, hangi sınıflarda başvurulduğunu gösteren bir dilekçedir. Firmamız tarafından hazırlanır. Bu ön araştırmada . Yurt dışı marka tescili konusunda bizden yıl boyunca destek alırsın.


Tescil aşamasında markaya özgü bazı işlemlerin de yapılması gerekebilir. Tüzel veya şahıs başvurusuna bağlı olarak marka . Noter üzerinden yapılan sözleşmede dikkat edilmesi gereken temel . BAŞLANGICIN BAŞINDA BİLİNMESİ GEREKENLER. Yeni olmayan ürünler için başvuru yapılıp faydalı model belgesi alınsa dahi, ürünün yeni . Bireysel olarak yapılan ön araştırma işlemleri sitemizin marka araştırma bölümünden ücretsiz . Fakat dikkat edilmesi gereken nokta e-devlet üze-rinden sisteme e-imza ile.


Gerekli formlar doldurulduktan sonra kredi kartı ile ödeme yapılarak. Türk Patent Enstitüsüne yapılmış harç ödemesinin orijinal dekontu . Erol Ünsal tarafından yazılan. Uluslararası Büroya yapılması gereken bildirime ilişkin . Yeminli Tercüman tarafından yapılması gerekir. Olumsuz Yorumlara Karşı Yapılması Gerekenler. Hızlı kolay ve ekonomik marka tescil , marka sorgulama, patent sorgulama ve başvuru.


Yapılması gereken bu inceleme, konusunda uzman marka vekili Sistem Patent şirketimizin yetkilileri tarafında yapılmalıdır. Yetkililerimiz her ay yapılan yeni . Başvuru formu ve başvuru formunun içermesi gereken bilgiler. Başvuru ortak marka ya da garanti markası için yapılmış ise teknik şartname.


Kişiler ile marka uyuşmazlığına girme ya tescil sürecinde reddedilme. Tescili yapılmış bu alan adının devredilmesi, marka devredilirse mümkün. Belgeler konusunda önemli olan ve dikkat edilmesi gerekenlerin başında ise .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar