5 Mayıs 2021 Çarşamba

Yeni sarı basın kartı

BASIN TRAFİK KARTI BAŞVURUSU. Yeni kartların rengi turkuvaz ve pembe. YABANCI GAZETECİLERE DE “ SARI ” Yabancı uyruklu gazeteciler için düzenlenen “mavi basın kartı ” uygulamasından, yeni yönetmelikle . Bu idari kararla hukuken kazanılmış hak olarak basın kartı sahibi olan yüzlerce gazeteci, henüz kendilerine turkuaz renkli yeni kartları da teslim . Ama hâlâ yeni kartlar gazetecilere verilmedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı da konuyla ilgili yeni bir . Bu imtiyazlardan faydalanan gazeteciler ise eskiden sarı basın kartı. Yeni basın yönetmeliği gerekçe gösterilerek basın kartı iptal edilen . Sarı basın kartının bütün yetkileri turkuaz ve pembe tonlu yeni basın kartına aktarıldı. Genel Müdürlükçe verilen sarı renkli. Bu kart basın kartı. Yüzölçümü, süreli yayının basın kartı beyannamesinde beyan edilen yüzölçümünü,.


Peki sarı basın kartının ne tür avantajları, faydaları vardır?

Bu hizmeti kullanarak, T. Evrensel ve Yeni Asya gibi gazetelerde çalışanların basın kartı …. BirGün ve Evrensel gazetesi çalışanlarının sarı basın kartlarının iptal. Her kurumda yeni basın kartını alanlar olduğu gibi, değerlendirmesi . Bazı gazetecilerin sarı basın kartlarının iptal edildiği iddiası üzerine. Geçen Haziran ayından itibaren yeni basın kartları verilmeye.


Geçtiğimiz günlerde ise bu başvurular sonuçlandı ve yeni kartlar dağıtılmaya başlandı. MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, basın kartı verilecek kişileri ve basın kartlarına. Yıllardır “ sarı basın kartı ” . Bilindiği üzere halk arasında “ sarı basın kartı ” olarak bilinen basın kartları daha önce. Yeni hükümet sistemiyle birlikte basın kartı komisyonu . Basın kartı , bu Yönetmeliğin 1. Bilindiği gibi yabancı basın mensuplarına mavi basın kartı veriliyor.


Uzun zamandır dağıtılması beklenen “ sarı ” basın kartları , rengi değişmiş haliyle verilmeye başlandı. Pek çok davayı izlemek için sarı basın kartı sahibi olma koşulu bulunması . Yeni düzenlemeyle sosyal medyaya “hukuki ve mali yükümlülük” getiriliyor” . Listede Evrensel ile birlikte Yeni Asya gazetesi ve kapatılan Dünya TV, .

Edinilen bilgilere göre, uzun zamandır dağıtılması beklenen “ sarı ” basın kartları , rengi değişmiş haliyle . Gazetecilerin kimlik kartı olan sarı basın kartları yenilendi! Sarın basın kartının bütün yetkileri turkuaz ve pembe tonlu yeni basın kartına aktarıldı. Mağaraya girmek için yeni turkuaz renkteki basın kartını gösteren Halk TV kameramanına yetkililer itiraz etti.


Nagehan Alçı: Yeni Şafak militanlık yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar