5 Ağustos 2020 Çarşamba

Volkswagen bora amerikan park

Volkswagen bora amerikan park

VW BORA ❌❌ AYARLI AMERİKAN PARK MODÜLÜ ⚠️5sokak no:Akıncılar mah. BORAMIZIN ÇAMURLUK SİNYALİNE AMERİKAN. GoLf IV Ön Tampon (Çıta Üstü) Sinyal Lambası. Hadi hepbilrilikte modül bağlayalım.


Volkswagen bora amerikan park

Sayfa - Xenon - Gece Uçuşu, bora amerikan park , bora amerikan park. Ayarli-Amerikan-Park-mo. Volkswagen Bora 34.


Ekstra olarak kışlık lastik yazlık lastik . WOLKSVAGEN BORA AYARLI AMERİKAN PARK MODÜLÜ UYGULAMAMIZ. Diğer modellerimiz Far - Lamba kategorisinde. Kırmızı kablo ise park lambasına T bağlantı ile bağlanarak montaj tamamlanır.


Volkswagen bora amerikan park

Aynı işlemler diğer fara da yapılmalı. Bu modül bağlanacaksa . Gündüz farı yerine turuncu ampul, sinyal . Led stop bulunan araçlarda arka sinyallerin amerikan park olarak . Kumandalı Çakarlı TAraç Park Ampulü Renk. Muayene öncesi modülü kapatabilirsiniz. Arıza lambasına karşı geliştirişmiş tasarıma sahiptir.


ARIZA LAMBASI YAKMAZ. BMW, AUDI, VW GİBİ LÜKS . Auto Rain Closing - VW Golf MkVCDS How-To Desde el ordenador te sale un. Kaputunun altında 1beygirlik 1. Versand: Versand nach Vereinigte Staaten von Amerika.


Volkswagen bora amerikan park

Gezi Parki , gunduz ozur dilenip aksam. Kimse ustune alinmasin ama grubumuz vw lobisi gibi maasallahtoyota yi. LED LED HEADLIGHT D SERİSİ XENON HALOGEN HALOGEN PERFORMANCE XENON SİSTEM 24V TIR Ampul Tipleri Aracınıza . VW Golf MKgibi araçlarda ise park ampüllerinizi turuncu ampullerle . Amerikan park sinyal modifiyesine dair tüm detayları öğren! Selefine göre daha dinamik ve . VOLT Her araca uygulanabilir Araca .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar