21 Ağustos 2020 Cuma

Vfs global vize başvuru merkezi

RUSYA VİZESİ BAŞVURU MERKEZLERİ. En yakın vize merkezini belirleyin. Lütfen aşağıdan yaşadıgınız sehri seçiniz. Aşağıda ikamet ettiğiniz şehri seçiniz. VFS başvuru merkezinin adresi ve çalışma saatleri ile diğer pratik .

Muhsin Yazicioglu Cd. Tüm bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Vize Başvuru Merkezleri.


Bu nedenle geçici bir süre Danimarka için vize ve oturum başvurusu . Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, . VFS GLOBAL BAŞVURU MERKEZLERİ : İSTANBUL , ANKARA , İZMİR , ANTALYA. AS VİSA ÇALIŞMA SAATLERİ VE BAŞVURU GÜNLERİ ŞU ŞEKİLDEDİR : İSTANBUL. AS VISA - SCHENGEN VİZE BAŞVURU MERKEZİ.

Macaristan, Portekiz . Bireysel basvuru sahiplerinin vize başvurularını direk olarak Rusya Federasyonu Konsolosluklarına yapma . Pazartesi- Cuma) Pasaport iade saatleri: 14. Doldurulmuş ve imzalanmış bir vize başvuru formu sunmalısınız. Vfs Global , konsolosluk adına vize başvuru evraklarınızı teslim almakta ve vize işlemi sonucunda pasaportunuzu teslim etmektedir. VFS Global ofislerinde mevcut personel sizin adınıza . Covid-Pandemi nedeni ile başvuru merkezlerimiz kapalı olduğundan yeni randevulari yanlızca çagrı merkezi uzerinden oluşturabilirsiniz.


Randevu oluşturmak . PASAPORT NUMARASI VEYA BAŞVURU NUMARASINA GÖRE ARAMA. Avusturya vizesi için başvuru dosyasının teslimi sırasında başvuru merkezinin. Schengen vize başvurusu için daha işlemlere. Son Güncelleme: 13. Güvenliğinden, memuruna tüm personel her zaman.


Konsolosluğu vize başvuru formunu doldururken dikkatli olmanız gerekmektedir. Forma yazdığınız bilgiler doğru ve eksiksiz olmak zorundadır. Kurumun hizmet verdiği alanlar arasında, vize başvurusu için randevu alımı, gerekli durumlarda parmak izi kaydı alımı ve pasaport teslimi gibi temel aşamalar.


Başvuru sahibi kendine en uygun vize türünü seyahat niyetine göre belirledikten sonra İrlanda vizesi başvuru merkezleri ek hizmetlerinden faydalanabilir.

Biyometrik kaydınız için parmak izinizi verin. Pasaportunuzu teslim alın ya da kargo servisimizle size gönderilsin . Almanya Hollanda Yunanistan Fransa ve tüm dünya ülkelerine yapılacak olan vize başvuruları için gerekli tüm işlem ve takipleri tam yetkiyle yürütmektedir. VİZE TÜRLERİ VE BAŞVURU YÖNTEMLERİ.


Yunanistan, Sadece İstanbul için Kosmos – Vfsglobal. Ankara, Gaziantep, Marmaris, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar