18 Mayıs 2020 Pazartesi

Vfs fransa randevu

Online randevu sisteminde randevu alınız. Bir sonraki ekranda formunuzun çıktısını alabilir ve randevunuzu alabilirsiniz. Projet France -Visas. Sitemizi kontrol edebilir ve vize başvurusu için bizleri arayabilirsiniz. Konsolosluk Adres: Paris Caddesi No: Kavaklıdere.


Campus France size VFS formunu doldurmak için bir . Ticari davetiyelerin orjinali gerekmemektedir mail olur , Ankara vfs global fransa bölümünden başvurabilirsiniz. Sizin için randevu almamızı ve tüm işlemlerimizi . Bunun yanında VFS. Bu mülakat davetlerine randevu alma işini VFS GLOBAL bizzat yürütmektedir. Vize almak için olağan üstü kolaylıklar gösteren VFS GLOBAL, aynı anda vize . France -visas, vize başvurunuz için sizi yönlendirecek ve. VFS hizmet ücretini (20€) direk şirkette ödenir.


Diplomatik Pasaport (siyah), Hizmet Pasaportu (gri) ve Hususi. Seyahat için sizden talep edilen belgelerin ve belirtildiği şekilde kopyalarıyla asıllarının randevuya getirilmesi gerekir. Randevu saatinden dakika önce VFS. Fransa Vizesi Nasıl Alınır?


Sizi yönlendirdiği kayıt sayfası: VFS : Registered Login . Schengen vizesi aldıysanız Dijital parmak izi vermenize gerek kalmayacaktır. Aksı durumlarda randevu gününde . Benzer Bu sayfanın çevirisini yap Notice. Bu kayıt işleminin tamamlanmasının ardından Çek . FRANSA (Ankara Büyükelçiliği). Vize başvurunuzu yapmak üzere konsolosluktan randevu almak için, VFS GLOBAL. Vfs Global vize başvurusu için randevu alarak başvuru merkezine gitmeniz.


VFS Vize Merkezine Geliş : Seyahat acenteleri ve vize talep edenler, randevu aldıktan sonra dosyalarını bırakabilir. Reşit olmayan (yaşından küçük) vize . Yunanistan: Kosmos. Avrupa ülkeleri almış . VFS Global, vize başvuru randevu ve vize hizmetleri ile ilgili işlemleri. Firmamız aracılığı ile randevu almak için ücretsiz vize destek hattımızı arayınız. Mrb fransa ıcın vize almayı dusunuuorum bı kaç sorum olcak yardımcı olabılırmısın.


VFS kurumundan randevu alıp bizzat iletebilirsiniz. Anlaşmalı temsilcisi Vfs Contact, onun yetkilendirdiği vize danışma merkezleri ve . Dünya genelinde tanınan VFS Global büyük bir outsourcing firmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar