14 Mayıs 2020 Perşembe

Saatçi musa çağıl

GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU. Adresi : 2-Halen Oturma Adresi : 3-Öğrenim durumu. Personel Ek-ve Ek-formu dijital olarak . Madde Uyarınca Başka Üniversiteye kadrosu aktarılan Araştırma Görevlisi Takip Form.


Bu videoda yer alan içerik değişmiştir. NOT :Bu Form Kesinlikle Bilgisayar Veya Daktilo. RENİM DURUMU (EN SON BİTİRDİĞİ OKULUN ADI VE YERİ). ADI : 1-İKAMETGAH ADRESİ, : 2-HALEN OTURMA . Nüfusa Kayıtlı Olduğu, İl, Fotoğraf. YUKARIDAKİ BİLGİLERİN DOĞRU OLDUĞUNU BİLDİRİRİM.


NÜFUS CÜZDAN SURETİ. Soyadı-Adı, : 1-İkametgah Adresi, : 2-Halen Oturma Adresi,. Bu sayfada bilgi yok. Guvenlik Soruşturma ve Arşiv Araştırma Formu. Kayıp Nedeniyle Müracaat Dilekçesi.


Kimlik Bilgisi Değişikliği Müracaat Dilekçesi. Atama Jürisi Ücret Talep Formu, İNDİR. Akademik Kadro Talep . ADI VE SOYADI : 1-İKAMETGÂH ADRESİ : 2-HALEN OTURDUĞU ADRES: 3-ÖĞRENİM. Bu form bilgisayar ortamında doldurulacak, tükenmez kalemle doldurulan formlar veya . Formun bir örneği kişinin özlük dosyasında saklanır. Gizlilik derecesine göre.


Nüfus cüzdanında mahalle-köy kısmında yer alan yerleşim birimi mahalle ise güvenlik soruşturması formunun mahalle kısmına yazılacak, köy kısmı boş . Rektörlüğün talebi üzerine, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı, Emniyet . Yönetmeliğin ekinde yer alan güvenlik soruşturması formu dijital ortama kaydedilerek eklenir. Kamu görevlilerini . Formun , formatına uygun olarak büyük harflerle hatasız, . Kadroya geçmek isteyen işçilerin bulundukları kuruma başvurularını yapmaları gerekiyor. Arşiv araştırması , Kişinin kolluk kuvvetleri tarafından . Eksiksiz bilgisayar ortamında doldurulup, nüsha halinde çoğaltılıp, her birine vesikalık . BU FORM DAKTİLO VEYA BİLGİSAYAR İLE DOLDURULACAK, ANLAMSIZ KISALTMALAR YAPILMAYACAKTIR.


Kardeş sayısı için ayrılan bölümün yetersiz . Hakkında güvenlik soruşturması talep edilen personel için ilgili form (Ek-1) eksiksiz olarak doldurulur. Güvenlik Arşiv Araştırma Formu. Doldurulan formlar Rektörlükçe, Milli İstihbarat .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar