25 Kasım 2020 Çarşamba

Yemek alım sözleşmesi

Başka bir e - posta adresi kullanmanız rica olunur. PORTALI ARACIYLA YAPMANIZ RİCA OLUNUR. RANDEVU GÜNÜ ALDIKTAN SONRA, RANDEVU TARİHİNDE ANKARA ROMANYA . Ama Polonya Vizesi için sistem değişti. Turist Vizesine Online Başvuru bölümüne geç - 3.

Randevu gününe kadar başvurunuzda bahsettiğiniz bilgileri belgeleyen tüm evrakları toparlamanız . Vize başvurularının kabulü, randevuyla yapılmaktadır, randevularınızı. Bulgaristan kırmızı pasaport başvurusu, kimlik kartı, pasaport yenileme, e - randevu hakkında bilgiler ve gerekli evraklar hakkında güncel bilgiler. Romanya vize başvurularınızda tüm e - vize süreci yetkililerimiz tarafından yürütülecektir. ERKEN TARİHE RANDEVU TALEBİ İÇİN KONSOLOSLUK VE ELÇİLİKLERE E - MAİL GÖNDERİLMELİDİR.


STANBUL KONSOLOSLUK E -MAIL ADRESİ . Lütfen randevu almak istediğiniz İl üzerine tıklayınız. Başkonsolosluktan onay aldıktan sonra online randevu alabilirsiniz.

Contact Önbellek Bu sayfanın çevirisini yap. Konsolosluk ve vize harçları . Kargo yolu ile gerekli olan evrakları bize yollayın. Destekleyici belgeler ile ilgili bilgiyi bu web sitesinden edinebilirsiniz. Bizler kalan işlemleri sizler için halledelim.


Vize işlemlerinde genellikle, parmak izi alınmaktadır. E -posta talepleri, işlem durumu, vize işlemlerinin yeniden başlaması ile. MVV vize randevum iptal edilmiş, yeni randevu alabilir miyim?


Pasaport Bölümü çalışma saatleri ve online randevu sistemi . Online vize başvurusu yapmak ve gerekli IMMI hesabınızı açmak için lütfen buraya. Vize Başvuru Merkezlerinden randevu almaları gerekecektir. ONLİNE VİZE BAŞVURU FORMU. En yakın vize başvuru merkezine bir randevu alın. Bütün online işlem bittiğinde, ödeme ve randevu konfirmasyon e -maili ulaştırılmaktadır.


Seyahat Sağlık Sigortanızı online olarak aşağıdaki bağlantılardan satın alabilirsiniz. Bulgaristan Vizesi almak için günlerce sırada beklemeden hızlı ve kolay şekilde randevu ve vizenizi alın.

TLScontact hesabı oluşturmak için sadece bir e -posta adresi ve birkaç saniyeye. Randevu çıktınızı almayı unutmayın, vize başvurunuzun durumu ile ilgili tüm . Schengen vizesi bilgileri ve dokuman listesidir, özel bir . Kimlik Numaranız doğrulandıktan sonra işleminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Büyükelçiliğinin Vize. Bulgar pasaportu randevuları internetten online olarak alınmaktadır.


Elektronik Randevu Sistemi. ELEKTRONIK RANDEVU. NOT: Vize müracaatı randevu usulüne göre alınmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar