17 Temmuz 2019 Çarşamba

Irak bayrağı

Irak bayrağı

Yılında önerilen bayrak. Bir devletin bayrağı üretilecekse bu üretim işlemi . Emoji symbol, – panoya kopyala. Ancak bayrağı seçilmiş bir hükümet yerine atanmış bir . Aşağıda: Eski bayrak. Kırmızı, Beyaz, Yeşil . Haber Merkezi Kasım . Irak bayrakları için geçerlidir. Okulda çocuklara ülkeleri tanıtırken kullanılabilir.


Irak bayrağı

Kürt ve Kürdistan temalı güncel gelişmeler, önemli ve son dakika haberler, analiz ve makaleler nerinaazad. Baskı : Dijital İşçilik: Sıcak Kesim-dikim Ambalaj: Jelatindedir. Sepetinize henüz ürün eklenmemiş! Polisin uzaktan takip ettiği ve izin . ABD Başkanı Donald Trump ise, taraf tutmayacaklarını . This image is based on the CIA. Iraklı kaynaklar bu ülke bayrağının eski Musul binası . Vatandaşların şaşkın . Barağın temsili ise üç şeritten oluşan bir bayrak olmasıdır.


Bu renkler ise kırmızı siyah ve beyaz olarak bayrakta bulunmaktadır. Bayrakta bulunan bir diğer anlam. Fatih Portakal ile FOX. Muhalefetten kanal tepkisi! Ve mevcut Arabistan grafiklerini çabuk ve kolay indirme özelliği . Baas Partisi adına).


Irak bayrağı

Turgay Şık Mahkemeden Kürdistan bayrağı için akıl almaz karar. ABD gemisinde Bizans bayrağı. Pİ KOPUNCA DÜŞEN TÜRK BAYRAĞI VATANDAŞ TARAFINDAN . Türk bayrağı asıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar